Oare ce parere au politistii romani de pe Logan de colegii lor din anglia?

Un departament special al politiei britanice din Humberside a inlocuit vechea masina de interventie, un Subaru Impreza STI, cu un Lexus IS-F.Politistii din Marea Britanie au primit un Lexus IS-F

Britanicii au reprezentat intotdeauna un etalon atunci cand a venit vorba de mijloacele de deplasare ale politiei locale. Si de aceasta data ne vom referi la un model de performanta care a intrat in posesia politiei locale din Humberside.

Este vorba despre un Lexus IS-F, care va inlocui vechea masina a politiei, un Subaru Impreza STI, folosit de-a lungul anilor la interventiile sectorului Roads Crime Section. Politistii au avut ocazia de a testa, timp de 12 luni, mai multe modele de performanta, alegerea finala fiind modelul japonez din considerente legate de stabilitate in conditii extreme de operare.

Exemplarul cumparat de politia din Humberside va fi echipat cu o aparatura speciala, estimata la aproximativ 30.000 de lire. Ea include calculatoare, sisteme de comunicatie si radar.

Lexus a lansat IS-F in 2007 la Salonul de la Detroit, pentru a putea concura cu sedanuri de performanta ca BMW M3 si Mercedes C63 AMG. Sub capota modelului se ascunde un motor V8 de 5.0 litri, capabil sa propulseze masina de la 0 la 100 de km/h in doar 4.8 secunde. Viteza maxima atinge pragul de 270 km/h.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s